Skriv ut mail Tilbakemelding Hjem Login

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

News archive

Des. 2018,

Aldri før har det blitt gjennomført so mange prosjekter og R&D. Dette sørger for at 2018 har blitt et enestående år i alle aspekter. Dette ville ikke vært mulig uten entusiasme og kontinuerlige innsatts av alle involverte og et veldig godt samarbeid med våre kunder. Når slutt av desember er i sikte er det kun en ting som resterer : God Jul og et Godt nytt År !

April 2018,

Vi er stolte å være en del av Nexans (NSL) North Sea Link prosjektet. En 1400 MW sjøkabel mellom Storbritannia og Norge. Kabelen skal etter planen settes i drift i 2021.

Mai 2017,

ISOPE2017

Siden 2015, har Combiteq og Nexans designet og bygget en "Bending stiffness rig for identification of subsea cables’ and umbilicals’ sensitivity to temperature under sinusoidal curvature oscillations"

Som en av forfattere av en forskningsartikkel, som omhandler riggen, er vi stolte at det International Society of Offshore and Polar Engineers har valgt denne artikkelen for å bli presentert på ISOPE 2017 konferansen i San Fransisco, 25-30 Juni 2017.

Download Oversikten (s.36).

 

Desember 2016,

 

Juni 2016,

I slutten av mai har Combiteq AS og Nexans Norway AS ferdigstilt en ny test rig og målesystem, som skal brukes til nøyaktig identifisering av bøystiffheten til sub-marine high voltage cables and (hybride) subsea cables (både i pluss og minus grader).

 

Februar 2016

Combiteq har med suksess gjennomført fase 1 av et antall nye oppgraderinger og modifikasjoner til mekaniske test rigger for testing av kabler. Samtidig har årlige kalibreringer på mange sensorer blitt ivaretatt.

 

Desember 2015

2015 har vært ett år med mange suksessfulle prosjekter og programmer, og det har også vist oss at forandringer, tilpasninger og ny tenkning er nøkkel komponenter til nye veier. Vi vil fortsette med dette, samt ha fokus og utholdenhet. Dette vil være en god basis for 2016.

Vi vil takke alle involverte, og ønsker samtidig alle en god Jul og ett godt Nytt År !

Spesielt takk til Tobias Karlsson for bidraget til Årets banner.

 

Desember 2014

Vi kan se tilbake på enda et flott år, hvor mange prosjekter har blitt gjennomført og nye utfordringer har blitt taklet. Mange takk til alle dere som har bidratt. Etablert på vårt nye forretningssted og med stor optimisme ser vi frem til å starte det nye året.

I mellomtiden, en God Jul og Godt Nytt År 2015 !

 

Juli 2014

VELKOMMEN TIL VÅR NYE BESØKSADRESSE !!

Busterudkleiva 54 (2. etg,), 1782 Halden.

Busterudkleiva 54

Vis kart: KLIKK

 

Dec 2012

 

Mai 2012

I år started Holmenkollstafetten i Oslo den 12 mai. En strålende dag med godt humør. 2794 lag, 15 etapper med en totallengde på cirka 18km. Et team med mange nye løpere med en fantastisk innsats og engasjement har sørget for en vellyket dag!! Som en del av Nexans laget, ønsker Combiteq å takke alle som var med dette året.

 

Des 2011

Combiteq ønsker å takke alle som har bidratt til at 2011 har blitt et vellykket år. Mange prosjekter er gjennomført, nye forsknings-områder er skapt, og nye test rigger og måle-teknikker er utviklet.  

Spennende muligheter for fremtiden, lidenskap, positivitet og samme innsats fra alle, gir 2012 et lyst utgangspunkt.
En fantastisk jul og ett godt nytt 2012 !

 

Mai 2011


Combiteq har igjen deltatt i Holmenkollstafetten i Oslo. I år started den 14 mai. En 15 etapper løp med en totallengde på 18355m og over 2300 lag involvert.

Som en del av Nexans lagene, ønsker Combiteq å takke alle deltakere av begge lagene for deres fanastisk innsats og engasjement.

 

Desember 2010

Combiteq ønsker å takke alle som gjorde det mulig å gjennomføre mange vellykkete prosjekter i dette året.

Med samme motivasjon, entusiasme og innsats fra alle involverte i fremtidige prosjekter, vil 2011 har noen av de viktigste grunnleggende elementer den trenger for å vokse til å bli nok et vellykket år.

For nå, nyt jul og de beste ønsker for 2011!

 

September / Oktober 2010

Fiber Bragg Grating Measurements

Combiteq har med suksess startet nye FoU prosjekter som inkluderer fiber optiske målinger basert på "fiber bragg grating" teknologi. Ideelle egenskaper som lav optisk overføringstap og høy optisk linearitet sørger for en målemetode som kan identifisere fysiske kvanta som temperatur og forlengelse over lange avstander.

 

Aug 2010.

Combiteq har flyttet !!

Alle våre kunder er velkommen til 4e etage (andre inngangen og etage til bl.a. scanpower).

Os Alle 9, 1777 Halden, Norway.

Postadresse: Postboks 112, 1751 Halden, Norway

Se Hjelp -> Kontakt for kart.

 

Juli 2010, Kabel Testing

I flere år har Combiteq gjennomført store deler av design og bygging av forskjellige rigger. Herunder utforming, kontroll, målinger og andre aktiviteter. Disse riggene er utviklet for å teste sjøkabler og tilbehør til sine begrensninger, og så nært som mulig virkelige forhold. Et av de nyeste design er en impact rigg med høy hastighet målinger. Designet for å simulere trål impact på kabler. Mer informasjon tilgjengelig i

Technical week magazine of Norway nr 19/27 may 2010 and TU energy article

 

May 2010

HolmenkollstafettenCombiteq har deltatt i årets Holmenkollstafetten i Oslo. En 15 etapper løp, den 8. mai, med en totallengde på ca. 17900m og over 1900 lag involvert.

Som en del av Nexans lagene, ønsker Combiteq å takke alle deltakere av begge lagene for deres fanastisk innsats og engasjement.

 

Februar 2010

Test & Måling.

Kontinuerlig innsats og målrettede løsninger har resultert i økt antall prosjekter innen subsea bransjen.
Utfordrende prosjekter, spesielt innenfor testmiljø, engineering og høyhastighetsmålinger.

 

Juni 2009.

Fra første juni er Combiteq offisielt flyttet til et nytt sted, og ønsker deg velkommen. Nye besøksadresse er:

Os Alle 9, 1777 Halden, Norway

Postadresse: Postboks 112, 1751 Halden, Norway

Se Hjelp -> Kontakt for kart.

 

Nyheter Mai 2009. 

Combiteq har lansert sin nye nettside. Den nye lay-out og design er laget av Combiteq. Nettstedet er en del av en ny linje med informasjonsmaterial. kvalitets design med enkel navigering. Til tross for vårt arbeid er vi mer enn villige til å høre hva du mener.

 

Nyheter August 2008

Combiteq åpner ! Med stor glede ønsker vi alle velkommen ! Har du behov for Ingeniør Tjenester, Project Management eller andre tjenester vi leverer, er står vi klare til å hjelpe deg.